Google Meet PC

2022.06.26
Mar 27, 2024 - Google Free

Reviewed by SoftMany Team
11 votes, average: 4,73 out of 511 votes, average: 4,73 out of 511 votes, average: 4,73 out of 511 votes, average: 4,73 out of 511 votes, average: 4,73 out of 5 (11 votes, average: 4,73 out of 5, rated)

Google Meet İndir PC ve Dizüstü Bilgisayar Windows, daha önce Google tarafından ticari iletişim işlerini yerine getirmek için sunulan Google Hangouts adıyla biliniyordu. Yüksek kaliteli video konferans özelliğinin yardımıyla ortak üyeleriniz, müşterileriniz, sınıf arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla uzaktan toplantıları kolayca düzenleyebilirsiniz. Şüphesiz, sanal konferanslar internet ve iletişimin icadından bu yana iş dünyasının bir parçasıdır. Zaman zaman farklı çevrimiçi konferans yöntemleri uygulanıyor ve Goggle Meet bunlardan biri.

Advertisements

Şifreli Video Konferans Aramaları

Görüntülü toplantılar için uçtan uca şifreleme, size güvenli ve güvenli bir bağlantı sağlar. Herhangi bir yerden 250 kişiye kadar grup toplantısına ev sahipliği yapın. Kusursuz arayüz hafif ve kullanımı kolaydır. Kamera ve mikrofon gibi hassas özelliklere erişmek için yerleşik bir ekran okuyucu, kontrast renkler, yakınlaştırma seçenekleri ve klavye kısayolları içerir. Ayrıca sağır kullanıcıların görüşlerini daha güvenilir bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olur. Tüm katılımcılarınıza bir bağlantı gönderirken bir toplantı oluşturmanız gerekir. Herhangi bir karmaşık ayar veya kontrol olmadığı için tüm süreç basit ve kullanışlıdır.

Advertisements
google-meet-download-for-pc

Ekran paylaşımı

Bir bağlantı yardımıyla toplantıya katılın ve slaytlar, belgeler ve diğerleri gibi toplantıyla ilgili her şeyi ekran paylaşımı seçeneğinde sunun. Oldukça güvenilirdir ve 10.000’e kadar alan içi izleyiciye kadar canlı akış etkinliklerinin görüntülenmesiyle öğrencilerin, ekiplerin ve işletmelerin yayın etkinliğine katılması için sınırsız güç sağlar.

Advertisements

Toplantıları Kaydedin

Toplantılar daha sonra kullanmak veya daha iyi anlamak için kaydedilebilir. Tüm katılımcılarla konuşabilir ve hatta onlarla mesajlaşarak sohbet edebilir ve başkalarıyla belge ve dosya paylaşabilirsiniz. Toplantı sona erdiğinde tüm geçmiş kaybolacak.

Advertisements
google-meet-app-for-pc

Sanal Beyaz Tahta

Jamboard aracının yardımıyla gerçek zamanlı işbirliği, konuların açıklanması ve fikir alışverişi mümkündür. Çevrimiçi dersler ve beyin fırtınası yapmak için oldukça faydalı bir araç. Gerçek zamanlı altyazı, özellikle etrafta gürültü olması durumunda kolayca anlamak için konuşmanızı altyazı biçimine dönüştüren bir YouTube videosu gibi başka bir harika araçtır.

Advertisements

Çapraz platform

Uygulama, iOS, Android, tabletler, PC ve Mac gibi tüm cihazlar için eşit derecede uygulanabilir bir çapraz platform olarak çalışır. Ayrıca, Drive’ı kullanarak e-tabloları, dokümanları ve sunuları paylaşabilir ve başkalarıyla ortak çalışabilirsiniz.

Advertisements
google-meet-for-pc

G Suite Senkronizasyonu

Uygulama, özellikle konferanslara oldukça bağımlı olan işletmeler için sorunsuz bir işbirliği sunar. Bu, Google Calander’dan veya Googler Docs’tan yardım almanıza yardımcı olacaktır. Bir mobil uygulamanın internet bağlantısı kullanmadan bağlantı kurması ve katılımcılarınızı toplantıya davet etmesi için bir telefon numarası sunar. Ek olarak, arka plan gürültüsünü azaltmak için gürültü önleme seçeneğini kullanın. Sadece bir mikrofona girmeniz ve aramalardaki gürültüyü kolayca azaltmanız yeterlidir.

Advertisements

Çoklu Düzen

Kullanıcıların tercihlerine göre farklı ve benzersiz düzen stilleri mevcuttur. Düzenler, çoklu döşeme, kenar çubuğu ve spot ışığındadır, sadece gidin ve beğendiğiniz birini seçin. Birden çok uzantı, özelleştirmenize yardımcı olmak içindir; toplantılara katılımı takip edin, önceki katılımcıları kontrol edin ve yenisini davet edin.

Advertisements

kullanımı ücretsiz

Kullanıcılardan herhangi bir servis ücreti talep etmez. Bir Google hesabına ihtiyacınız var. 250’ye kadar dahili ve harici üyeyle bir toplantıyı yönetmek için birinci sınıf iş toplantılarını veya eğitim kurumlarını yönetmek gibi bazı gelişmiş özelliklerin keyfini çıkarmak istiyorsanız, ti,e limitsiz, anket yürütme, toplantı kaydı ve canlı yayın yayın. abonelik planını satın almanız gerekir.

Advertisements
downlload-google-meet-laptop

PC’de Google Meet Nasıl Eklenir

  • Google Meet web sayfasından “Yeni Toplantı”ya basın.
  • Ekranda gelen açılır pencereye tıklayın ‘Anlık toplantı başlat’
  • Bir sonraki pencere ‘Toplantıya Hazır’ seçeneği ile açılacaktır.
  • Sayfada başvurup başvurmamanız için tüm özellikler mevcuttur.
  • ‘Katılma bilgilerini kopyala’ya basın ve e-posta veya mesaj yoluyla tüm katılımcılara gönderin.
  • Toplantı kodunu ‘Bir kod girin bağlantısı’ çubuğu aracılığıyla paylaşarak yeni toplantıya başlayabilirsiniz/
  • ‘Yeni Toplantı’ seçeneğini tıklayarak bir toplantı planlayabilir ve ardından ‘Google Takvim’de Planla’ya basabilirsiniz. Açıldığında, takvim yeni bir saat ve tarih ayarlayarak tüm katılımcılarla paylaşır.

Google Meet’e Nasıl Katılılır ve Kullanılır

  • Toplantı düzenleyicisinden alınan, e-posta veya kısa mesaj biçiminde olacak bağlantıya tıklayın. Bir Google Takviminde planlanmış bir davet olacaktır.
  • Bağlantıya tıklandığında Google Meet sayfası açılacaktır.
  • Toplantıda sizi alan organizatörü bilgilendirecektir.
  • “Bir kod veya bağlantı girin” alanına toplantı kodunu yapıştırarak toplantıya girebilirsiniz.
  • Toplantıyı başlatırken, organizatör iseniz ‘şimdi katıl’ seçeneğine dokunun ve ‘Katılımcıysanız katılmayı iste’ye basın.
  • Toplantı yer paylaşımını görüntülemek için fareyi web sayfasının üzerine getirin/
  • Seçeneklerinizi görmek için üç nokta seçeneğine tıklayabilirsiniz.

BlueStacks kullanarak PC için Google Meet Uygulaması Nasıl İndirilir

BlueStacks, bir PC veya Dizüstü Bilgisayar için herhangi bir uygulamayı indirmenin en güvenilir yöntemlerinden biridir. Emülatör, herhangi bir Android uygulamasına kolayca erişmenizi sağlar. Sadece verilen talimatları izleyin;

Advertisements
  1. Verilen bağlantıdan BlueStacks’in APK dosyasını indirin.
  2. Masaüstünde görünmesi için öykünücünün simgesine tıklayın.
  3. Üzerine çift tıklayarak öykünücüyü başlatın.
  4. Google hesabınızla giriş yapın.
  5. Google Meet Uygulamasının adını Play Store’un arama çubuğuna yazın.
  6. Uygulamayı indirmeye başlayın.
  7. Artık öykünücüyü kullanarak PC’niz için uygulamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Son sözler

Google Meeting, Google tarafından geliştirilen en özgün ve güvenilir uygulamalardan biridir. Görüntülü arama konferansları için uçtan uca şifreleme ile donatılmıştır. Tüm veriler ve toplantılar varsayılan olarak şifrelenir.

Advertisements
Uygulama ismiGoogle Meet
YazarGoogle
En son versiyon2022.06.26
GüncellemeMar 27, 2024
Boy(25.28 MB)
LisansFree
GereksinimlerWindows (7/10/11)
Rate
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,73)
Loading...

Related Apps

Top Download