VPN Unlimited

8.6.4
Mar 27, 2024 - KeepSolid Inc Trial

Reviewed by SoftMany Team
2 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5, rated)

VPN Unlimited, dünya çapında yaklaşık 70 ülkede, engellenen alanlarda ekstra bir şifreleme ve veri gizleme katmanıyla sınırsız sunucu sunar. Ayrıca size çevrimiçi özgürlük ve tüm yasal web içeriğine erişim sağlamak için AES-256 ile bir KeepSolid Wise protokol uzantısı ile donatılmıştır.

Advertisements

VPN çevrimiçi güvenlik hizmetleri, siber suçların karmaşık artışına karşı artık geniş kapsamlı ve çeşitli hale geliyor. Engellenen siteleri, çapraz coğrafi kısıtlamaları ziyaret etmenize ve IP adresi veya e-posta adresi gibi kişisel bilgilerinizi gizlemenize hizmet eder.

Advertisements

PC için VPN Sınırsız İndirme ve Kurulum Nasıl Yapılır

Aracı herhangi bir orijinal ve perakende web sitesinden veya verilen bağlantıdan indirin. Aracı manuel olarak indirmenin yanı sıra yüklemek için bazı basit adımları izlemeniz gerekir.

Advertisements
  1. Kullanmakta olduğunuz tarayıcıyı açın.
  2. Verilen bağlantıdan Windows USB/DVD İndirme Aracı dosyasını indirmeye başlayın.
  3. Aracı doğrudan aracın resmi web sitesinden indirebilirsiniz.
  4. İndirdiğiniz dosyayı “Kaydet” veya “Farklı kaydet” seçeneğini seçerek kaydedin.
  5. .exe dosyasına çift tıklayın ve kurulum işlemini çalıştırın.
  6. Açılan penceredeki yönergeleri tek tek takip ederek işlemi tamamlayınız.
  7. Masaüstünde görünen araç simgesine dokunun ve programı başlatın.
vpn-unlimited-download

VPN Unlimited Özellikler

Giriş İşlemi

Program, yükleme işlemi sırasında bir hesap oluşturmanızı gerektirir. E-posta adresinizi, şifrenizi ve diğer Kredi bilgilerini girmeniz gerekir. Sunucuyu İngiltere, ABD, FRANSA veya Londra veya Amsterdam gibi herhangi bir şehirde bulunan herhangi bir isteğe bağlı sunucu gibi listeden seçmelisiniz. “Başlat” düğmesine dokunun ve tünele bağlanın ve çevrimiçi etkinliklerinize başlayın. anonim olarak Sunucu ile ilgili tüm detayları gösterecek olan “Aktif Sunucu”ya tıklayarak tüm sunucuları kontrol edebilirsiniz; hızı ve diğer bilgileri. “Hesap Yönetimi” bölümünden hesabın mevcut ayarlarını yapılandırabilir ve hesabın istatistiklerini, şifre sıfırlamasını ve yönetimini görüntüleyebilirsiniz. Programın simgesine sağ tıklayın ve sunucunun bağlantısını kesin veya onu da değiştirin.

Advertisements

Kaldırma İşlemi

Programdan memnun değilseniz, kaldırması kolaydır. Bazı adımları izlemeniz gerekir; masaüstü bilgisayara gidin, görev çubuğundan “Başlat” düğmesine dokunun ve açık program listesinden “Denetim Masası” seçeneğini seçin. “Program Ekle veya Kaldır” simgesine basın, bir liste açılacaktır, “VPN Unlimited” seçeneğini seçin ve “Kaldır” düğmesine tıklayın ve kaldırma işlemini tamamlamak için “Evet” düğmesine dokunun.

Advertisements

Windows ile uyumlu

Her tür cihazla çeşitli uyumluluklarla, uygulama her tür Windows ———- Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP ile olağanüstü uyumluluğa sahiptir ve esas olarak çalıştırılacak işletim sistemleridir. uygulama çok sorunsuz ve güvenilir. Ayrıca, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.

Advertisements
vpn-unlimited-pc

Serbest erişim

Bir dizüstü bilgisayarın ve PC’nin Windows 32-bit işletim sistemi için kullanılabilen Freeware VPN Unlimited lisansı, tüm yazılım kullanıcıları için belirli bir süre için ücretsiz deneme olarak sunulur, olası kısıtlamalarla ücretsiz olarak indirilir. Ağlar kategorisine aittir ve KeepSolid Inc. tarafından geliştirilmiştir.

Advertisements

Anonim Olarak Gezin

Yeni bir IP adresi alırken kişisel bilgilerinizi maskelemek gibi çevrimiçi etkinliklerinizi anonim olarak sürdürün. Sadece simgeye dokunun ve istediğiniz ülkede kendinizi hissedin. Diğer VPN’lerin aksine, bağlantı hızınız üzerinde kötü bir etkisi yoktur ve web arama deneyiminizde herhangi bir ayak izi bırakmadan çok hızlı çalışır. Birden fazla avantajdan yararlanabilirsiniz; ses/video ve diğer dosyalar için farklı torrentler indirin.

Advertisements

Kusursuz Güvenlik ve Gizlilik

En sağlam VPN protokolleri ve 256-AES şifreleme ile tamamen güvenli ve akıllı çevrimiçi gezinmenin keyfini çıkarın. KeepSolid’in yerleşik teknolojisi, kararlı bir bağlantı sunar ve ekstra koruma için IKEv2 mevcuttur. Belirli siteleri izlemek ve sansürlemek için birden fazla ülkenin internetine göz atabilir ve VPN’nin düşmesi durumunda interneti engellemek için “Kill switch” seçeneğini kullanabilirsiniz. İSS’lerin, web sitelerinin, bilgisayar korsanlarının ve rahatsız edici reklamların istenmeyen şekilde izlenmesini önleyebilirsiniz. 75Mbps fiber geniş bant hattında 60-70Mbps’lik sağlam hız ve normal VPN hızı için yüzde, %5 ila %6 arasındadır. Ayrıca 600Mbps hat üzerinde 200-300Mbps hızı ile ABD lokasyonları için dikkate değer bir hız sunmaktadır.

Advertisements
vpn-unlimited-windows

Birden Fazla Cihazı Destekleyin

Program tüm dijital cihazları destekler; android, iOS 11, Windows, macOS ve Linux cihazları. Opera, Firefox, Edge ve Chrome gibi web tarayıcılarınız için bir uzantı olarak eklersiniz. Favori sunucunuzu seçebilir ve gelecekte kullanmak üzere favori olarak kaydedebilirsiniz. Uygulama ücretsiz bir yazılımdır ancak aynı zamanda profesyonel bir plan sunar. Ömür boyu 10 cihaza kadar kullanmak için satın alabilirsiniz. Aylık plandan da yararlanabilirsiniz.

Advertisements

Ana Özellikler

  • Yükleme işlemi
  • Giriş İşlemi
  • Kaldırma İşlemi
  • Windows ile uyumlu
  • Serbest erişim
  • Anonim Olarak Gezin
  • Kusursuz Güvenlik ve Gizlilik
  • Birden Fazla Cihazı Destekleyin
  • Dünya çapında yaklaşık 70 konumda sınırsız sunucu
  • Aynı anda 10 cihaza kadar destek
  • 7 günlük deneme sürümü

Uygulama ismiVPN Unlimited
YazarKeepSolid Inc
En son versiyon8.6.4
GüncellemeMar 27, 2024
Boy(73.83 MB)
LisansTrial
GereksinimlerWindows (7/10/11)
Rate
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00)
Loading...

Related Apps

Top Download