Xperia Companion

2.18.6.0
Mar 27, 2024 - Sony Freeware

Reviewed by SoftMany Team
10 votes, average: 4,50 out of 510 votes, average: 4,50 out of 510 votes, average: 4,50 out of 510 votes, average: 4,50 out of 510 votes, average: 4,50 out of 5 (10 votes, average: 4,50 out of 5, rated)

Xperia Companion, Xperia cihazlarını doğrudan PC’den yönetmek için Sony’nin ücretsiz ve resmi bir yardımcı programıdır. Uygulama, cihazınızın içeriğini temizlemenize, güncellemenize, geri yüklemenize, göz atmanıza, senkronize etmenize, düzenlemenize ve ayrıca cihazınızın multimedya içeriğini aktarmanıza olanak tanır.

Advertisements
sony-xperia-companion-download

Xperia Companion Özellikleri

Cihazın Basit Güncellenmesi

Sony Companion’ın kurulumu çok basittir. Kurulumdan sonra, cep telefonunuzu veya tabletinizi bir USB kablosu kullanarak bir PC’ye bağlayarak cihazı güncelleyebilirsiniz. Uygulama, güncelleme işlemi sırasında cihazların tam olarak şarj edilmesini gerektirir, çünkü cihazın kapatılması durumunda tüm işlem işe yaramaz olabilir. Onarım aracı, gerekirse programı onaracak ve yeniden yükleyecektir.

Advertisements

Kullanımı Kolay Arayüz

Üç büyük sekmeye sahip basit ve temiz arayüz—- tarama sekmesi, güncelleme sekmesi ve sekmeyi sıfırlama. Benzersiz sıfırlama düzeni, her aşama ve Google hesabıyla ilgili ayrıntıları bilmenize yardımcı olur. Özellikler veya diğer herhangi bir sorun hakkında bilgi sahibi olmak için iyi organize edilmiş işlevler ve yerleşik bir Yardım bölümü mevcuttur. Uygulama, kablosuz bağlantıyı açmak için telefonunuzun Tür, Seri numarası, Hapishane durumu, Bölge, Garanti ayrıntıları, Etkin durum, Bellek ayrıntıları ve Pil ömrü ayrıntılarını gösterir.

Advertisements
sony-xperia-companion-free

Windows ile uyumlu

Her tür cihazla değişken uyumluluğa sahip olan uygulama, tüm Windows ———- Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP türleriyle özel uyumluluğa sahiptir, Windows XP esas olarak aşağıdakileri çalıştırmak için işletim sistemidir. uygulama çok sorunsuz ve güvenilir. Ayrıca, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.

Advertisements

Her Şeyi Aktar

Her türlü veriyi ——— belgeleri, sesleri, fotoğrafları, videoları ve istediğiniz her şeyi aktarın. Dosya Yöneticisi, dosyaları boyutlarına göre farklı kategorilere ayırarak gereksiz dosyalardan kurtulmanızı sağlar. Uygulama, cihazınızda yer açmak için kaldırılması gereken güncel olmayan dosyaların yanı sıra şu anda yüklü olan dosyalar hakkında sizi bilgilendirir.

Advertisements

Yedekle ve Geri Yükle

Yeni ve hızlı yazılım, gereksiz içeriği kolayca yedeklemenizi, geri yüklemenizi ve hatta kaldırmanızı, cep telefonunuzdan veya eski bir cihazdan yeni bir cihaza ekstra veri aktarmanızı sağlar.

Advertisements
sony-xperia-companion-pc

Serbest erişim

Bir dizüstü bilgisayar ve PC’nin Windows 32-bit işletim sistemi için ücretsiz lisanslı Sony Xperia Companion, tüm yazılım kullanıcıları için belirli bir süre için ücretsiz deneme sürümü olarak sunulur ve olası kısıtlamalarla ücretsiz olarak indirilir. Cep telefonu aracına ait.

Advertisements

Ana Özellikler

  • Xperia cihazlarını yönet
  • Cihazın Basit Güncellenmesi
  • Kullanımı Kolay Arayüz
  • Windows ile uyumlu
  • Her Şeyi Aktar
  • Yedekle ve Geri Yükle
  • Serbest erişim

Uygulama ismiXperia Companion
YazarSony
En son versiyon2.18.6.0
GüncellemeMar 27, 2024
Boy(75.50 MB)
LisansFreeware
GereksinimlerWindows (7/10/11)
Rate
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,50)
Loading...

Related Apps

Top Download