Dropbox Windows

179.4.4985
Mar 27, 2024 - Dropbox Team Freeware

Reviewed by SoftMany Team
34 votes, average: 4,79 out of 534 votes, average: 4,79 out of 534 votes, average: 4,79 out of 534 votes, average: 4,79 out of 534 votes, average: 4,79 out of 5 (34 votes, average: 4,79 out of 5, rated)

Dropbox için PC Windows, dosyalarınızı bulutta depolamanın, senkronize etmenin ve dosyaları çevrimiçi paylaşmanın en basit yöntemidir. Dropbox, bazı varyasyonları olmasına rağmen PC’nizdeki her klasöre benzer şekilde çalışır. Dropbox’ın servisleri, Dropbox’taki her dosya veya klasörle ve hesabınıza bağlı diğer herhangi bir bilgisayarla senkronize edilir. Senkronize edildikleri ve güncel oldukları için tanınabilir koşullarda olmanızı sağlamak için dosyalarınızın üstünde yeşil onay işaretleri gösterilir.

Advertisements
dropbox windows 10

Bilgilerin tümü, depolamadan önce SSL’nin üzerine kaydırılır ve AES-256 aracılığıyla şifrelenir. PC için Dropbox çevrimdışı yükleyici, içeriğinin bir kısmına tamamlanan tüm dönüşümlerin yolunda ilerliyor. İndirme ücretsizdir ve ödeme yapan müşterilerin erişebileceği 1 TB’a kadar ücretsiz 2 GB çevrimiçi depolama alanı kullanır.

Advertisements

Dropbox için PC Özellikleri

Dokümanlarınızı her yere götürün

Dosyaları PC’nize kaydedebilir, daha sonra onlarla yoldayken telefonunuzdan iletişim kurabilirsiniz. Dropbox’ta koruduğunuz her şey otomatik olarak tüm cihazlarınızla senkronize edilir.

Advertisements
Dropbox-for-PC

Videoların hızlı gönderilmesi

Tüm evlilik videonuzu basit bir bağlantı ile akrabalarınıza gönderebilirsiniz. Harika dosyaları herkesle paylaşmak çok kolaydır – yine de bir Dropbox hesabı yoksa.

Advertisements

Resimlerinizi güvende tutun

Tatil resimlerini cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan otomatik olarak yedekleyin. Bu hatıralar sayesinde onları yaratırken mümkün olduğu kadar güvenlidir.

Advertisements
Dropbox Download

Birlikte kayma çabası

Dosyaları geriye ve ileriye e-postayla göndermeden meslektaşlarınız aracılığıyla bir üretimi düzenleyin. Paylaşılan bir klasördeki bir dosyayı düzenlerken, herkes rutin olarak yenileme alır.

Advertisements

Bir dosyayı bir kez daha yanlış yerleştirmeyin

Cep telefonunuzu trende mi kaçırıyorsunuz? Resimleriniz, belgeleriniz ve videolarınız güvende. Herhangi bir cihazdan yalnızca Dropbox’ta oturum açın ve dosyalarınızı geri alırsınız.

Advertisements
Uygulama ismiDropbox
YazarDropbox Team
En son versiyon179.4.4985
GüncellemeMar 27, 2024
Boy(134.77 MB)
LisansFreeware
GereksinimlerWindows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Rate
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,79)
Loading...

Related Apps

Top Download